#47

Advertisements

Патот по кој одиш – Радован Павловски (рецитација)

Патот по кој одиш https://soundcloud.com/lightnessindarkness/patot-po-koj-odis-radovan-pavlovski Патот по кој одиш не мора да биде рамен пат туку сам пронајди пат како што на својата мисла ѝ пронаоѓаш збор така и на своето тело скрој му облека Со убавина и допир исправи ги гранките на жалната врба во обратен правец порадосна да биде. Чита: Наталија Наумовска

#44

#43

#42

#41

#40

#39

#36

#35

#33

#31

#30

#29

#27

#24

#23