Шепнувачот – Донато Каризи

Книгата која го одбележа месец јуни е „Шепнувачот“ од Донато Каризи или оригинално „The Whisperer“ (2009) - Donato Carrisi На линкот може да се најдат оцените и како членовите на Goodreads ја оцениле книгата: Goodreads reviews                         Психолошки трилер, бестселер - рекордер и повеќекратен добитник … Продолжи со читање Шепнувачот – Донато Каризи

Advertisements