Човекот од маглата – Донато Каризи

И за овој месец повторно избравме книга од Донато Каризи. Наслов на оригиналот: LA RAGAZZA NELLA NEBBIA - DONATO CARRISI Првото издание е од 2016 година, a оригиналот е излезен Ноември, 2015.  Се работи за возбудлива приказна за процесот на трагање по едно исчезнато девојче...  Дали Фогел ќе успее да го реши случајот? Манипулацијата со … Продолжи со читање Човекот од маглата – Донато Каризи