Книга за месец Февруари

Изборот за месец Февруари е „И планините одекнаа“ Емотивен, провокативен и незаборавен роман за тоа како љубиме, како се грижиме еден за друг и како сите избори што ги правиме одекнуваат низ наредните генерации. Разновиден во пејзажот и обемот, слободен, мудар и сочувствителен во раскажувањето, И планините одекнаа е крајно трогатлен, волшебен роман кој потврдува … Продолжи со читање Книга за месец Февруари

Advertisements