Исповеди на еден психотичен ум – Владимир Ристевски

Како за месец на љубовта и виното (Св. Трифун) ја избравме оваа книга која ја прочитав дури пред 2 години. Плус поддршка за македонските автори кои треба да бидат испочитувани од домашната читателска публика. Во книгата има доволни количини на љубов и алкохол, па е совршена за да биде избрана за книга на месец Февруари … Продолжи со читање Исповеди на еден психотичен ум – Владимир Ристевски

Advertisements