Книга за месец Март

Како книга за месец Март ја издвојувам „Точно на пладне“ (High Нoon) од Нора Робертс. Спаѓа во жанрот Фикција. Содржи 575 стр. Издавачка куќа: Топер. Топли и задушливи предели на Савана, мистериозна херојка посветена на работата и семејството, привлечен маж кој не се предава лесно – приказна што потсетува на играта на мачката и на … Продолжи со читање Книга за месец Март

Advertisements