Книга за месец Април

„Девојката која трчаше со волците“ - Шерил Стрејд За месец април ја издвојувам „Девојката која трчаше со волците (Дивина)“ од Шерил Стрејд Девојката уште во дваесет и првата година доживеала безброј неволји какви што се собираат цел живот. Немоќна да се избори на друг начин, таа бара украдена среќа во мрачниот свет на опијатите, но … Продолжи со читање Книга за месец Април

Advertisements