Присутни сме во блогосферата уште, но на нова адреса!

Здраво драги наши читатели! Сигурно забележавте дека веќе одреден период не објавуваме содржини на овој блог. Дел од вас кои нè следат на официјалната фб страна знаат за “трансферот“, но дел од вас можеби не дознале. Затоа го пишуваме овој текст, како потсетник да продолжите да нè следите сите на новата „адреса“.

Ниту еден ден не прекинавме да споделуваме нови содржини и да бидеме во контакт со сите вас што ни се обраќате секојдневно на инстаграм и фејсбук.
Следете го нашиот официјален Инстаграм профил, а присутни сме и на Твитер од неодамна.

Ние останавме исти, само се префрливме на друга адреса. Вие проценете дали квалитетот на содржините сме го задржале или сега е уште поголем! 😉

Ви благодариме што сте дел од нашата Крајбрежје заедница и што продолжувате да нè читате. Благодарни сме за сите ваши коментари и начинот на кој ни давате фидбек. Секој поединечен коментар го читаме и го цениме неизмерно. Убедени сме дека правиме промена во вашиот онлајн „свет“, и тука не запираме. Нема да ја изневериме довербата. Секој љубител на пишаниот збор може да си го најде местото кај нашиот блог, нашето Крајбрежје има простор за сите!

Со љубов,
тимот на Крајбрежје ❤

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.