Благодарни за сѐ – Викторија Спасеска

Среќата е тука околу нас би рекле сите, но јас би рекла среќата е тука би ја ставила раката на душа и повторно би повторила, да среќата е тука во нас. Најдете ја, споделете ја со другите така би се зголемила и вашата бидете благодарни за СЀ! Убавите моменти се тука среќата, љубовта, виножитото за некои и дождот, а за некои цвеќето во пролет, но мора да се соочиме со едно, а тоа е дека падежите во животот се исто толку присутни како и убавите моменти, заминување на личности кои биле долг период во нашиот живот, удирање на малото прсте на раб од маса, немањето пари за леб или за најскапите патики од 250€ .
Сите тие ситници го прават животот да е таков каков што е интересен, измешан, шарен во сите бои и да плачеме со денови и депресии и радости и прегратки и патувања животе те сакам каков и да си и фала ти за сѐ тоа е најдоброто од тебе знам.

Автор: Викторија Спасеска

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.