Прекрасни идеи за дрвени полици што може да се направат и во домашни услови

Ви ја претставуваме галеријата која содржи идеи со полици од дрво кои можат да се направат во домашни услови доколку сте вешти со алатите. Ако не можете да ги направите сами, секогаш може да му покажете фотографија на некој мајстор и тој истиот да ви ја направи по нарчка полицата која ќе ја побарате.

Уживајте во изборот што го направивме.

Продолжува на наредната страна.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.