Соопштени се резултатите од конкурсот „Планетопија“

Организаторката на конкурсот Милица Паулус пред малку на нејзиниот фесјбук профил ги соопшти резултатите од интернационалниот конкурс „Планетопија“.

На следниов линк можете да пристапите до објавата, а меѓу наградените се и Викторија Саздовска со втора награда во категорија „куси прозни дела за возрасни“ за делото со наслов „Сирената на бегството“, и Наталја Наумовска со прва награда во истата категорија „куси прозни дела за возрасни“ за расказот насловен „Куфер“.

Честитики и до сите останати наградени учесници!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.