Слушнете ја рецитацијата на „Роза“ од Софија Петковска

Претходно ги објавивме нејзините стихови насловени „Роза“ (со клик на името ќе појдете до објавата). Денес го споделуваме со вас нејзината прекрасна рецитација на истоимената песна.
Уживајте во слушањето и оставете коментар за вашиот впечаток!
Направете и subscribe на YouTube каналот од Софија за да бидете во тек со нејзините идни видеа.

Поддржете ја и на нејзината фејсбук страница.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.