Безимена

Борба во цел свет

Елегиски мисли неповикани

Злото сакаат да го прошират

Издржи!

Меѓу луѓето биди човек

Елан разбуди во тебе

Носталгија избриши.

Антологија од емоции

Преписи од животот

Еден цел том.

Соѕвездие од зборови

Налик перо и мастило

Арбитрираат во создавањето.

Наталија Наумовска

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.