Шега – Снежана Паноска

Априли – ли – ли
жабецот во принц се престори.
Со круна на жабешка глава
рака под рака фатени
со лиска модерна дама.

На танц отидоа весели
ќе танцува целата шума,
1 Април е ден за шеги
и сè е можно нели ???!!!

Автор: Снежана Паноска

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.