Виртуелна песна

Виртуелна песна се испраќа

До невидливи читатели

Виртуелен излез од беспаќа

За нашите пријатели.

Виртуелно сонце испраќаме до вашиот екран

Да блика во вашите очи

А ние секој ден си правиме билан

За да видиме колку нашиот блог љубов точи.

Виртуелниот збор е некогаш со болдирани букви

А хартијата станала наша тастатура

Допираме до срца секакви

И ветуваме весело сонце и разновидна литература.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.