Мотивација плус која ќе ве поттикне да почнете со работа веднаш

1. ,,Твоите лимити се само твоја фантазија”

2. ,,Буткај се себеси бидејќи никој тоа нема да го направи за тебе”

3. ,,Понекогаш подоцна станува никогаш. Направи го тоа сега”

4. ,,Големите работи никогаш не доаѓаат од комфорната зона”

5. ,,Успехот не те наоѓа тебе. Треба да влезеш во рингот и да го зграпчиш”

6. ,,Сонувај на големо. Прави уште поголеми работи”

7. ,,Не запирај кога си уморен. Запри кога си готов со извршувањето на работите”

8. ,,Ќе биде тешко, но тоа не значи дека ќе биде невозможно”

9. ,,Не чекај ја можноста, направи ја сам”

10. ,,Понекогаш сме тестирани од животот не за да се покажат нашите слаботи, туку за да станеме посилни”

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.