Избираме најубава македонска љубовна песна: Гласајте и вие!

Драги читатели ајде заедно да ја одбереме најубавата македонска љубовна песна!
Ако вашата омилена не е во овој потесен избор – пишете ја во полето Other.
Гласајте и направете го вашиот избор 🙂

Линкови што водат до песните:

Сонет – Гане Тодоровски

Бисера – Константин Миладинов

Кога ја љубев Дениција – Петре М. Андреевски

Љубовна – Анте Поповски

Љубов – Ацо Шопов

Сенките нè одминуваат – Никола Маџиров

Везилка – Блаже Конески

Тајна – Ацо Караманов

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.