Предизвикај го животот на борба

Бидејќи само кога ќе го предизвикаш животот тој ќе те сфати сериозно. Бидејќи само најсилните ја имаат таа храброст, а ти си посилен од она што мислиш.

Викторија Саздовска

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.