10 мотивациони мисли за убав почеток на денот

1. ,,Продолжи да се движиш. Сè што треба ќе дојде во совршеното време”.

2. ,,Мора да бидете најсилни кога се чувствувате најслабо.Така се гради карактерот”.

3. ,,Не е важно колку полека одите сè додека не застанете и не се предадете. Секој чекор се брои”.

4. ,,Храброста е еден чекор понапред од стравот”.

5. ,,Ако се чувствувате како да се откажувате, само погледнете позади вас колку победи сте оставиле. Зарем вреди сега да се откажете кога сте дошле волку далеку? Продолжи да чекориш“.

6. ,,Погледни во огледалото. Таму е човекот со кој секојдневно треба да се натпреваруваш”.

7. ,,Фокусирај се на целта. Не гледај во било која друга насока, освен напред”.

 8. ,,Болката е привремена. Откажувањето трае вечно”.

 9. ,,Тешките времиња не создаваат херои. Во тешки времиња се открива „херојот“ во нас”.

 10. ,,Запомнете дека тоа е само лош ден, а не лош живот”.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.