Денот „Д“

Денес се раѓа нов ден.

Денот „Д“.

Денот кога се бркаат демоните.

Денот кога доаѓаат доблестите.

Денот на божествените дарувања.

Денот на напојување на духот , денот на душеспасение.

Денот кога им посакуваш довидување

На оние кои ти посакувале мрачни денови

И почнуваш да живееш

Во моментот

Во вистината

Во своето Јас.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.