Слушнете ги првата и втората епизода од Кулитерација

Драги читатели и слушатели, сите што ја пропуштија првата епизода од емисијата „Кулитерација“ сега можат да ја слушнат на Mixcloud – конечно е прикачена! Исто важи и за втората епизода!

Првата епизода (првото поглавје) слушнете ја овде.

Втората епизода (второто поглавје) слушнете ја овде.


Пријатно слушање!

3 comments

  1. […] Слушнете ја 6-тата епизода со Оливера Ширговска Слушнете ја 5-тата епизода со Денис БојаровСлушнете ја 4-тата епизода со Марија ПрличковаСлушнете ја третата епизода со Филип Димкоски Слушнете ги првата и втората епизода од Кулитерација […]

    Ми се допаѓа

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.