од А до Ш

Збирката со наслов ,,од А до Ш” e сочинета од 32 кратки поеми со опфатени стари македонско-турски зборови. Автор на изданието е Ристовски Мишо.

*До електронското издание можете да дојдете преку следниот линк:

http://online.anyflip.com/vioy/pyhz/mobile/index.html

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.