Слушајте ја нашата емисија „Кулитерација“ денес на радио МОФ

Драги читатели и слушатели сакаме да ве известиме дека денес со почеток од 18 и 30 часот можете да го слушате Второто поглавје од нашата емисија „Кулитерација“ на брановите на радио МОФ. Заедно со моите колешки ќе зборуваме за поезијата, за нејзиното значење и слично.

Ви подготвуваме и подароци! Приклучете се во 18 и 30 на интернет радиото и слушнете што ќе споделиме со вас. Читаме, пишуваме и се слушаме на радио МОФ!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.