Од утре „Кулитерација“ во етер на Радио МОФ

„Кулитерација“ е најновата емисија што ќе се емитува на Радио МОФ. Станува збор за емисија од едукативен и информативен карактер посветена на литературата, културата, поетски манифестации и конкурси, рециталии, поезија, проза и сè друго што ќе ви падне на памет кога ќе помислите на „пишан збор“.
Решивме да бидеме гласни и сакаме нашиот глас да можете да го чуете и во оваа форма. Авторите од овој блог стојат зад емисијата, а утре во првото поглавје ќе ве воведат Викторија и Наталија.

Сакаме да го збогатиме интернет просторот со нешто ново, оригинално и сметаме дека емисијата од овој тип е многу потребна.
За што станува збор и кои се нашите цели ќе можете да чуете утре четврток во 18 и 30 часот на Радио МОФ.
Таму ќе Ви соопштиме подетално за што се работи, и се надеваме дека ќе наидеме на позитивни реакции од ваша страна.

Значи не заборавајте да нè слушате утре во 18 и 30 на интернет радиото на Младински Образовен Форум!

Пишуваме, читаме и се слушаме!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.