Илустрации на артист кој сака да го сврти вниманието кон проблемите на модерниот свет

  • Луѓето се почитуваат и сакаат додека се живи, празнината е голема кога ќе заминат
  • Кога #хаштагот е поважен од другите реални работи…
  • Гласот на поединецот исчезнува како обиен чад?
  • На скалата до успехот ќе се соочиме со секакви „препреки“
  • Социјалните мрежи се подеднакво штетни колку што се и корисни

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.