Илустрации на артист кој сака да го сврти вниманието кон проблемите на модерниот свет

  • Депресијата демне на секој чекор, препознајте ја!
  • Планетата Земја е во опасност, а луѓето се тие што ја уништуваат
  • Внимателно со природата и ресурсите за производство!
  • Има фотографии и надвор од екранот на твојот мобилен
  • Книгите даваат светлина!
  • Парите никогаш нема да ја дадат топлината како што тоа го прави домот
  • Ценете го она што го имате бидејќи кога ќе го загубите сфаќате колку билно важно
  • Крадец на „време“

Скролнете надолу за да преминете на последната страница!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.