Најчитаните објави за 2019-та година на блогот

На само неколку денови од крајот на 2019-та правиме „резиме“ на годината што измина во поглед на читаноста на она што го споделувавме.
Годината ни помина премногу брзо и она што не успеавме да го реализираме поврзано со „Крајбрежје“ ветуваме дека ќе дадеме сѐ од себе за да го оствариме замисленото во 2020-та!


Како „заокружување“ на досега „прикажаното“ од активностите на целиот тим, ви ја подготвивме оваа статија во која ги соопштуваме најчитаните објави.
Покрај другото Вие сте сведоци на сите наши активности и Ви благодариме за секоја ваша посета, споделување, допаѓање, коментирање, читање и препорачување на блогот! И понатаму сакаме да го слушаме „Вашиот глас“ во секаков пишан облик, ќе продолжиме да Ве изненадуваме со новитети и активности (+ дарувања), ќе продолжиме да ги поддржуваме сите македонски (не)афирмирани автори, ќе продолжиме со рецензирање на книги (категорија која малку беше ставена на пауза оваа година), продолжуваме да бидеме свои, автентични и препознатливи како и досега.
Едноставно ве повикуваме да бидете со нас – да бидете дел од нашиот „свет“ и го потенцираме ова: следете нѐ како досега и бидете во тек со она што го подготвуваме!

Нека владее среќа, здравје, љубов, мир и успех на секое поле кај секој од вас, и нека стане стварност сѐ што си посакувате, а најмногу она што е поврзано со книги (можеби поголем број на прочитани книги во новата година, повеќе подарени книги на другите, комплетирање на домашната библиотека со наслови што ви недостигаат или местење на новите полици во вашето омилено катче и сѐ останато што ќе го замислите).
Целиот тим на Крајбрежје ви ги честита новогодишните и божиќните празници и ви посакува сѐ најдобро! 🙂

Следете нѐ на нашата официјална Facebook страна, а присутни сме и на Инстаграм.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.