Нашиот блог е номиниран за најдобар блог за 2019-та година!

Како лани и оваа година блогот доби номинација за најдобар блог/сајт на годината. Нам ни претставува огромна чест што повторно се наоѓаме на „листата“ покрај другите македонски сајтови/блогови.
Сакаме да соопштиме дека ни е драго што некој го препознава тоа што го правиме и што остануваме „забележани“.
Драги читатели без вашата поддршка и без вашето „учество“ во градењето на нашите содржини и ширењето на „пишаниот збор“ блогот немаше да биде тоа што е.
Ви благодариме на сите што од самиот почеток сте со нас и будно нѐ следите (и на останатите социјални мрежи) и учествувате во сите активности што ги подготвуваме. Изразуваме благодарност и до Сајт на годината за укажаната можност.

 • Што бараме од вас?

  Доколку сметате дека нашиот Блог ја заслужува титулата „Најдобар блог на 2019 година“ тогаш треба да го дадете вашиот глас преку едноставно гласење (доделување поени).
 • Ќе го отворите следниот линк и ќе излезат следните инструкции:
  Начин на гласање:
  – Треба да се пријавите со Вашата е-пошта за да можете да гласате.
  – Откако ќе се пријавите, на Вашата е-пошта ќе пристигне линк за гласање.
  – Од линкот можете да гласате само еднаш.
 • Откако ќе пристигне линкот за гласање во категоријата го кликнувате и тој ве води кон списокот со категории и ја одбирате категоријата Најдобар блог каде што ќе имате можност да гласате за три сајтови/блогвои, со 2, 6 и 10 поени.
 • Ако сметате дека заслужуваме да бидеме избрани за „најдобри“ оваа година, бидете великодушни и нескромно ве покануваме да гласате за нас со 10 поени 🙂
 • Ви благодариме на вниманието и на вашите одвоени минути за да го спроведите гласањето!
 • Изборот останува во ваши раце, нека бидат избрани најдобрите!

Прогласувањето на најдобрите сајтови за 2019 година ќе се одржи на 17.12.2019.

One comment

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.