Промоција на романот „Сенката на Сонцето“ од Иван Стојановски

На 3.12.2019 г. со почеток во 19 часот во Дом на Култура „Кочо Рацин“ во Скопје ќе се одржи промоција на романот „Сенката на Сонцето Патот на мечот“ од Иван Стојановски.

Промотор на настанот ќе биде Стефан Марковски , извадоци ќе чита Драгана Левенска.

Линк кој води до фб настанот.


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.