Резултати за категорија 18+ од конкурсот за поезија

Здраво на сите. Сакаме да ве известиме дека ги добивме резултатите после одлуката од комисијата. Додека резултатите за втората категорија за учесници под 18 години ќе ги објавиме дополнително кога ќе ги достават до нас.

Честитки на избраните! Станува збор за овие:

  • Прво место освои творбата со наслов: „Ако каменот имаше душа“ од Тони Павлески
  • Второ место освои творбата со наслов: „Кој?!“ од
    Деница Србиноска
  • Трето место освои творбата со наслов: „Меури“ од автор со Шифра: „М“

Ќе бидат контактирани избраните.
Им благодариме на учеството на сите автори.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.