Резултати за категорија под 18 години од конкурсот за поезија

Здраво на сите. Сакаме да ве известиме дека ги добивме резултатие после одлуката од комисјата. Во категоријата за учесници под 18 години избрани се следниве творби:

Прво место освои творбата со име: „Моите сништа“ од Софија Ичкова

Второ место: „Љубов“ од Марко Стојановски

Трето место: „Интересен лет“ од Миа Стојановска

Честики до избраните!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.