Шест најчитани објави на нашиот блог

Ви ги претставуваме шестте најчитани објави во последните 6 години. Тие имаат најголем број на прегледи на годишно ниво.

Станува збор за следниве објави (линковите водат до нив):

2019г: Трагање по душата близнак – мит или вистина во денешно време?

2018г: Спомените болат – Габриела Костадинова

2017г: Злосторство и казна – Фјодор М. Достоевски

2016г: Да најдеш некој

2015г: За блогот

2014г: Патување на една старица низ минатото

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.