Виртуозно ,,В”

Видов вид виделина

Веана везден во виугите

Вермут вирее виулично

Виуги венеат верижно

Возливен влетав внатре

Внесувам, викот вџашен

Враќајќи вознес велелентен

Воздивнав враголентен        

2 comments

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.