САКАМ КНИГИ ја отвараат нивната прва книжарница

Овој Валентајн, вљубете се во вашата нова омилена книжарница! Ви закажуваме неповторливо рандеву, на 14.02.2019 во 19.00 часот – рандеву како ниедно друго досега – отворање на првата книжарница на САКАМ КНИГИ. – пишува на официјалниот настан на фб.

Книгољупци, овој Ден на вљубените ќе биде посебен, затоа што ќе ве чекаме со:

1. Бесплатни картички за лојалност, Reader’s Cards, кои ќе може да ги подигнете на отворањето за официјално да станете член на екипата на лојални читатели. Вашата нова Reader’s Card ќе ви овозможи собирање поени со секое купување во книжарницата на Сакам Книги, а собраните поени потоа можете да ги користите за нови бесплатни книги!

2. НОВА книга од легендарната Пам Џеноф – ВАГОНОТ СО СИРАЦИ, од печатница директно во книжарница по промотивна цена.

3. Над 3.000 книги од голем број македонски, српски, хрватски, англиски и американски издавачи.

4. Голем број аксесоари како: букмаркери, чаши, маици со натписи, капчиња, постери и друго.

Со оглед на тоа дека сите заедно долго го очекувавме овој момент и немаше да стигнеме до овде да не беше вашата бескрајна поддршка, љубов и лојалност, не сакаме ни да помислиме да почнеме без вас. Сериозно! Ве чекаме, екипо! – Повикуваат на вас, организаторите на настанот.

Читателска картичка од Сакам Книги

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.