Островскиот Силен,,Солта од морето создава нова корупка. Хипи модулот постанува челик.
Додека цврсто се обидува да заздрави. Кадифена течност декадно таложена,
собира години и брчки кон староста. Завејува со нив како ураган со пластови”…

Линк до електронското издание ,,Островскиот Силен”

https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3A32f7702d-58ce-4afb-a216-aa990a938b2c

Advertisements

2 comments

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.