Саем од Сакам Книги во библиотеката „Кочо Рацин“ во Кичево

Во периодот од 26.11 до 30.11. 2018 ќе се одржува саем на книги организиран од издавачката куќа „Сакам книги“ во домот на културата во Кичево.

Ова го пишува на нивниот настан на фб:

Во нашата библиотека “Кочо Рацин” ја имате таа можност да си ја збогатите вашата домашна библиотека со бестселери кои доаѓаат 
од издавачка куќа” 
Сакам книги “
каде цените се прилагодливи за сечиј џеб
Саемот е отворен од денес 26.11.2018 и ќе трае до 30.11.2018
Од 7:00 до 19:00 часот 
Повелете посетете не’!

Слика од книги во библиотеката
Книги

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.