Предновогодишна размена на книги во Кичево

После успешната втора размена на книги на повидок е и втора размена на книги и книжевна дружба во Кичево. Таа ќе се одржи на 16.12.2018 во 17 и 30 часот во локалот „Lounge Bar Bacardi“.

На нивниот главен настан на фб го пишува ова:

Групата за Размена на книги и книжевни муабети/ Book swap and bookish discussions ја организара и втората размена на книги во Кичево 🙂 
Поканете ги пријателите и се гледаме на 16ти Декември со книги, добро друштво и книжевен муабет. Совршена средба за сите читатели и љубители на пишаниот збор. 
Единственото правило е секој да земе онолку книги колку што донел. Донесете ги Вашите прочитани книги и разменети ги за други.

Она што е ново на оваа размена е тоа што книгите ќе може да се разменуваат и привремено.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.