Ти направи едно што се прави еднаш – Петре М.Андреевски

После подолгото одмарање рециталите повторно се враќаат на мојот „јутјуб канал“ и на блогот.
Доколку сакате да сте во тек со прикачуваните видеа кликнете subscribe (претплати се) на каналот.
Денешниот избор е „Ти направи едно што се прави еднаш“ од неповторливиот Петре М.Андреевски.
Пријатно слушање!

Advertisements

2 comments

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.