П.С. Те сакам – Сесилија Ахерн

За книга на месец јуни ја одбравме „П.С. Те сакам“ од Сесилија Ахерн.
Прекрасен роман кој ќе ве натера и да се смеете и да плачете истовремено.
Постои и филм адаптиран на книгата, но романот е далеку подобар од филмот.

p.s i love youНаша топла препорака доколку не сте ја прочитале.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.