Видео рециталот е прикачен на каналот.
Изборот е „Ангелот на Света Софија“ од Блаже Конески.
Пријатно слушање 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Ангелот на Света Софија – Блаже Конески

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s