Тивки бранови – Оливера Ширговска

Чуете ги стиховите од поетесата/писателката Оливера Ширговска.
Со кликнување на видеото подолу.
Доколку сакате да бидете навреме известени за секое прикачено видео, направете subscribe на мојот јутјуб канал (линк)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.