Стигнавме до петта година откако го започнавме ова патување првично наречено Светла точка во мракот, а сега Крајбрежје на ДВА спротивни света.

Сите овие години учевме по нешто ново како блогерки, а читателската публика покрај што нарасна ни остана верна до ден денешен.

Огромно благодарам за секое ваше одвоено време во текот на денот за да прочитате нешто на блогот. Ние ќе се потрудиме да ви докажеме дека не сте ги губеле залудно вашите потрошени минути. Со уште поголема активност од наша страна, иако не е воопшто лесно да бидеш постојано присутен, а да си ангажиран и со други нешта.

Ние ќе го најдеме балансот повторно и од април очекувајте од нас нешто повеќе.

Нека ни е среќна петтата годишнина!

Двата спротивни света продолжуваат да бидат присутни во нет просторот.

До следно читање!

Screenshot_2018-03-27-15-29-44

 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s