Исповеди на еден психотичен ум – Владимир Ристевски

DSC_0141

Како за месец на љубовта и виното (Св. Трифун) ја избравме оваа книга која ја прочитав дури пред 2 години.

Плус поддршка за македонските автори кои треба да бидат испочитувани од домашната читателска публика.
Во книгата има доволни количини на љубов и алкохол, па е совршена за да биде избрана за книга на месец Февруари за оваа година.

DSC_0139

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.