Дете заспано крај Езеро – Блаже Конески (рецитал)

Рециталот е прикачен на youtube каналот.
Прочитајте и воедно чуете што подготвиме за денес.

DSC_0755

„Дете заспано крај Езеро“ од единствениот Блаже Конески.

Пријатно читање/слушање!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.