Рециталот е готов, можете да го чуете на видеото подолу

Ако носиш нешто неизречено,

нешто што те притиска и пече

закопај го во длабока тишина,

тишината сама ќе го рече.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s