Патувањата на големиот ветер е објавена денеска на makedonika.mk.
Додадете ја во вашата електронска библиотека и прочитајте ја!
Мило ќе ми биде да прочитам ваши впечатоци. 🙂

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s