Патувањата на големиот Ветер

Да ве известам дека на 06.04.2017 ќе биде објавена во електронска верзија
Патувањата на големиот Ветер“ на makedonika.mk, со досега необјавени раскази.
Вие на блогов имате можност да ги прочитате првите 8, останатите ќе може таму да се прочитаат, а после објавувањето ќе ги ставам и тука. 🙂
Книгата е испратена, одобрена за објавување со датумот.
Сега уште да дојде април, и ќе си го најде своето место во книготеката на сајтот. 🙂
Еве како ќе изгледа корицата на сајтот која патем сама ја дизајнирав.
Како ви се допаѓа?

Патувањата на големиот Ветер (корица1)
корица

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.