Заљуби се во девојка која чита!

Што чекате, се заљубивте во ваква девојка?

Кафе и книги

Минатата година на блогот објавив еден мошне интересен текст „Не се заљубувај во жена која чита“ кој беше и се уште е еден од најчитаните објави на блогот. Денес е петок, денот кој сите со душа го чекаме, бидејќи тоа значи дека може да започне викендот и конечно се опуштиме од досадните обврски.

Пронајдов еден интересен текст, кој се вика „Заљуби се во девојка која чита“ и кој ќе ви го разубави овој петок! Имајте убав викенд!

„Треба да се заљубиш во девојка која чита. Заљуби се во девојка која чита. Заљуби се во девојка која ги троши своите пари на книги наместо на облека, која има проблеми со просторот во ормарот поради тоа што има премногу книги. Заљуби се во девојка којашто има листа од книгги кои сака да ги прочита, која е зачленета во билбиотека уште на своите 12 години.

Најди девојка која чита. Ќе знаеш…

View original post 632 more words

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.