Пријатно слушање! 🙂

Не одложувај ја песната за утре
Утре нови песни ќе дојдат
Не го одложувај животот
Утре нов живот ќе дојде
Не одложувај ја љубовта
Утре нова љубов ќе дојде
А ти само ќе јакнееш.

Advertisements

One thought on “Не одложувај ја песната – Радован Павловски (рецитација)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s