БЕСПЛАТНО ПРЕЗЕМЕТЕ НАД 500 КНИГИ ЗА АРХИТЕКТУРА!

Нема сомнеж дека читањето е наједноставниот начин за човек да се стекне со знаење од еден извор. Оваа тенденција е дигитализирана кога книгите добија дигитален медиумски еквивалент – е-книги.

книги
Во продолжение ви нудиме бесплатни книги по архитектура кои можете веднаш да ги преземете.

tunes.apple.com
Bookrix.com
Gutenberg.org
Archive.org
Paperhouses.co
Architecturecourses.org
loyalbooks.com
E-booksdirectory.com
Manybooks.net

А на овој линк можете дополнително да преземете повеќе бесплатни книги.

Текстот е преземен од fakulteti.mk!

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.